new bloglist

perkataan lain daripada biasa

Perkataan comel kat entri
Mungkin ramai yang dah tahu camne nak buat perkataan-perkataan comel kat entri blog..kat sini aku nak kongsi sikit perkataan cute yang aku tahu..hehe..


1.   Perkataan blink blink
Letak kat post korang macam ni..
<blink>gransazer</blink>


2.   Perkataan strike
Letak camni
<strike>gransazer</strike>
Tapi selalunya aku gune je strike yang dah ada kat toolbar blogger..huhu..


3.   Perkataan underlined
<u>gransazer</u>


Ok setakat ni tu je yang aku tahu..kalau ada update apa-apa nanti aku bagitahu ok!


more info?sila ke sini..miss intanurulfateha


Selamat mencuba!




No comments: